Ronaldo a suferit o dublă fractură la mâna stângă

Atacantul brazilian al echipei Corinthians Sao Paulo, Ronaldo, a suferit o dublă fractură la mâna stângă, accidentare ce îl va ţine departe de teren cel puţin cinci săptămâni.

20 afișări
Imaginea articolului Ronaldo a suferit o dublă fractură la mâna stângă

Ronaldo a suferit o dublă fractură la mâna stângă (Imagine: Mediafax Foto)

"A suferit fracturi la al treilea şi al patrulea metacarp de la mâna stângă. Se va putea antrena normal peste două săptămâni cel mult, însă va fi nevoit să evite orice contact. Nu va putea însă juca într-un meci oficial înainte de cinci săptămâni", a declarat medicul echipei Corinthian, Paulo de Faria.

Ronaldo s-a accidentat, duminică, după ce a căzut în timpul unui meci cu Palmeiras.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici