Roni Levi, suspendat opt etape de Comisia de Disciplină a LPF

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Roni Levi, a fost sancţionat cu opt etape de suspendare şi penalitate financiară de 150.000 de lei de Comisia de Disciplină a LPF, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, preşedintele Ion Neagu.

11 afișări
Imaginea articolului Roni Levi, suspendat opt etape de Comisia de Disciplină a LPF

Roni Levi, suspendat opt etape de Comisia de Disciplină a LPF (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"Antrenorul Urziceniului a fost sancţionat pentru declaraţiile pe care le-a făcut în presa din Israel şi preluate apoi la noi în ţară. A fost suspendat opt etape şi a primit şi 150.000 de lei penalitate financiară", a spus Neagu.

Preşedintele Comisiei de Disciplină a menţionat că LPF s-a autosesizat în cazul declaraţiilor tehncianului. "Roni Levi a făcut declaraţii defăimătoare la adresa fotbalului românesc. A spus că în fotbalul nostru rezultatele se ştiu dinainte, adică sunt aranjamente. Iar LPF s-a autosesizat, normal. Să aducă probe dacă spune aşa ceva", a precizat Ion Neagu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici