Ronny Levy: Pentru mine rezultatul nu este echitabil

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, israelianul Ronny Levy, a declarat că rezultatul meciului terminat, duminică, la egalitate, scor 1-1, pe terenul formaţiei Rapid Bucureşti, nu este echitabil pentru el.

13 afișări
Imaginea articolului Ronny Levy: Pentru mine rezultatul nu este echitabil

Ronny Levy: Pentru mine rezultatul nu este echitabil (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Pentru mine rezultatul nu este echitabil. Am avut mai multe ocazii să înscriem şi meritam mai mult de 1-1, dar aşa se întâmplă uneori în fotbal. Am jucat foarte bine, cu excepţia primelor 15 minute, dar este de înţeles acest start mai slab, pentru că, în ultimele două săptămâni, am jucat patru meciuri, două dintre ele cu Liverpool. Abia după cinci etape se poate vorbi mai clar despre ce echipe păstrează şanse la titlu. Pentru noi a fost important să depăşim acest start mai dificil şi, dacă vom continua aşa, vor veni şi rezultate mai bune", a spus Levy.

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), cu formaţia Unirea Urziceni, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici