Ruben Albes este noul antrenor al echipei Hermannstadt

  • Ruben Albes, un spaniol de 35 de ani, este noul antrenor al echipei FC Hermannstadt, au anunţat vineri reprezentanţii clubului din Sibiu.
  • Acesta a mai antrenat anterior echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B, Celta Vigo B şi UCAM Murcia în Spania.
300 afișări
Imaginea articolului Ruben Albes este noul antrenor al echipei Hermannstadt

Ruben Albes este noul antrenor al echipei Hermannstadt

„Noul antrenor principal al echipei noastre este Ruben Albes, un tânăr tehnician spaniol, în vârstă de 35 de ani, care în trecut a mai antrenat echipe ca Eldense, Novelda, Real Valladolid B , Celta Vigo B, şi UCAM Murcia în Spania. Vorbeşte fluent limba engleză, franceză, portugheză şi ne-a promis astăzi că va învăţa să dialogheze în limba română într-o lună de zile”, au anunţat reprezentanţii clubului din Sibiu pe Facebook.

Potrivit acestora, noul antrenor este fan al celebrului Marcelo Bielsa, dar spune că are propriul stil de a creşte potenţialul jucătorilor în echipa pe care o antrenează.

Ruben Albes îi va avea în staff pe conaţionalii săi Iván Cabezudo, 32 de ani, antrenor secund, şi pe Toni Madrigal, preparator fizic.

În 14 iunie, clubul a anunţat despărţirea de antrenorul Vasile Miriuţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici