Ruben Albes, prima victorie pe banca lui Hermannstadt. Cel mai tânăr antrenor din Liga 1 l-a învins pe Rednic

  • Hermannstadt a învins-o cu 3-2 în deplasare pe Poli Iaşi
  • Este primul succes al spaniolului Ruben Albes de la venirea la Hermannstadt
  • La 35 de ani, Ruben Albes este cel mai tânăr antrenor din Liga 1
912 afișări
Imaginea articolului Ruben Albes, prima victorie pe banca lui Hermannstadt. Cel mai tânăr antrenor din Liga 1 l-a învins pe Rednic
Victorie mare pentru Hermannstadt în lupta pentru evitarea retrogradării din Liga 1. A fost un succes spectaculos pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 3-2. Luckassen a deschis scorul pentru Poli Iaşi după 9 minute, pentru ca Alexandru Vodă să egaleze la 4 minute distanţă. Luckassen a reuşit dubla chiar înainte de pauză.
 
Romario a adus egalarea în minutul 56 din penalty, pentru ca Debeljuh să marcheze golul victoriei pentru Hermannstadt în minutul 76. În urma acestei victorii, Hermannstadt a ajuns la 21 de puncte în clasament, cu 3 puncte peste adversara de astăzi, Poli Iaşi, cea care se află pe poziţia a 6-a care duce la barajul pentru menţinerea în Liga 1.
 
Antrenorul oaspeţilor, spaniolul Ruben Albes, a obţinut astfel primul succes pe banca celor de la Hermannstadt. În precedentele partide, Hermannstadt fusese învinsă de Viitorul şi Academica Clinceni. La 35 de ani, Ruben Albes este cel mai tânăr antrenor din Liga 1.
 
"Am făcut un meci, a fost cea mai bună repriză secundă de când sunt aici. Cred că este rezultatul muncii depuse şi de faptul că începem să fim o familie. Nu e normală o astfel de partidă, cele 3 puncte înseamnă mult într-un play-out. Sunt bucuros că echipa nu oferă prea multe oportunităţi adversarelor şi îşi creează multe ocazii" a spus Ruben Albes la Digi Sport.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici