Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile Cupei EHF

Echipa Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei EHF, după ce a învins, scor 36-27 (19-15), formaţia ungară Feherep Alcoa, în manşa secundă a optimilor competiţiei.

12 afișări
Imaginea articolului Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile Cupei EHF

Rulmentul Braşov s-a calificat în sferturile Cupei EHF (Imagine: Mediafax Foto)

În tur, scorul a fost egal, 33-33.

Pentru Rulmentul au marcat: Barbosa 6, Vizitiu 5, Neagu 5, Stanca 4, Amariei 4, Niculae 3, Horvath 3, Woo 2, Alexandrescu 2, Vintilă 1, Şorodoc 1, în vreme ce de la Feherep Alcoa cele mai multe goluri au fost înscrise de Trischuk, care a marcat 9 goluri.

Citeşte şi:

Gaţu: Ar fi o greşeală imensă ca Rulmentul să nu îi plătească salariul Cristinei Neagu

Muller: Aş fi cel mai prost antrenor din lume să accept o plecare a jucătoarelor Neagu şi Horvath

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici