Rusescu a marcat pentru Sporting Braga în campionatul Portugaliei

Atacantul Raul Rusescu a marcat golul echipei Sporting Braga în meciul pierdut, luni seară, în deplasare, scor 1-2, cu Estoril, în etapa a XIX-a a campionatului Portugaliei.

167 afișări
Imaginea articolului Rusescu a marcat pentru Sporting Braga în campionatul Portugaliei

Rusescu a marcat pentru Sporting Braga în campionatul Portugaliei

Rusescu, care a fost integralist, a marcat în minutul 90+2 şi a primit un cartonaş galben în minutul 81.

Pentru Estoril au înscris Carlitos '23 şi Evandro '43.

În clasament conduce Benfica Lisabona, cu 46 de puncte, urmată de FC Porto, cu 42 puncte şi de Sporting, cu 41 puncte. Estoril se află pe locul 4, cu 33 de puncte, iar Sporting Braga pe 7, cu 26 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici