S-a stabilit ora când va juca Simona Halep în optimile de la Roland Garros

Simona Halep, nr. 1 mondial, se va lupta luni cu Elise Mertens pentru un loc în sferturile de finală la Roland Garros. Meciul va avea loc luni, de la ora 12:00

7116 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit ora când va juca Simona Halep în optimile de la Roland Garros

S-a stabilit ora când va juca Simona Halep în optimile Roland Garros

Meciul Halep – Mertens va fi primul al zilei de luni pe terenul Philippe Chatrier, tot aici urmând a se întâlni, în al treilea meci, Serena Williams şi Maria Şarapova. 

Simona Halep şi Elise Mertens s-au mai duelat o singură dată, în 2018, în turul doi la Madrid Open, atunci când sportiva noastră a câştigat, scor 6-0, 6-3.

Până acum, Simona Halep a avut o evoluţie fără dificultăţi la Roland Garros. Din totalul celor trei meciuri jucate, constănţeanca a pierdut un singur set în turneu, în prima confruntare, când a întâlnit-o pe Alison Riske (SUA, locul 83), partida terminându-se 2-6, 6-1, 6-1. În drumul spre optimi, Simona a mai trecut de Taylor Townsend (SUA, locul 72 WTA), cu scorul de 6-3, 6-1 şi de Andrea Petkovic (Germania, locul 107 WTA), cu scorul de 7-5, 6-0.

Pentru prezenţa în optimi, Simona are garatat un cec în valoare de 222.000 de euro şi 240 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici