John McEnroe, despre Serena Williams: Îţi trebuie multă tărie de caracter să revii după ce ai născut

Serena Williams - Maria Şarapova, cel mai aşteptat meci al optimilor de finală de la Roland Garros, se joacă luni. Ora întâlnirii va fi anunţată duminică seara. Turneul e transmis de Eurosport.

2898 afișări
Imaginea articolului John McEnroe, despre Serena Williams: Îţi trebuie multă tărie de caracter să revii după ce ai născut

John McEnroe, despre Serena Williams: Îţi trebuie multă tărie de caracter să revii după ce ai născut

"Toată lumea este de acord cu faptul că îţi trebuie multă tărie de caracter să revii într-o asemenea competiţie după ce ai născut, la scurt timp după ce ai născut. Dar în ciuda acestui detaliu, Serena este tratată la fel ca şi ceilalţi tenismeni. Serena nu este precum ceilalţi! Nici nu sunt sigur dacă Serena vrea să fie tratată diferit.

Celei mai mari sportive pe care acest sport a avut-o vreodată nu-i pasă cu cine se întâlneşte în primul tur, în al doilea sau în oricare altă fază a competiţiei. Niciodată nu i-a fost frică de nimeni şi nu cred că o să-i fie acum. Cât despre Şarapova şi celelalte tenismene care şi-ar fi dorit ca Serena să fie uşor “avantajată”, protejată, normal că îşi doresc aşa ceva, ca să nu dea peste ea încă din primele tururi", a declarat americanul John McEnroe.

Fost lider mondial, McEnroe a fost finalist la Roland Garros, în 1984. Americanul a câştigat turneul de la Wimbledon de trei ori (1981, 1983 şi 1984) şi a devenit cvadruplu câştigător la US Open (1979, 1980, 1981, 1984). La Australian Open, McEnroe a jucat finala în 1983.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici