Incident ARMAT în Catedrala din Berlin. UPDATE: Cine era agresorul împuşcat de poliţist

Un ofiţer de poliţie a împuşcat duminică după-amiază un individ care "avea o ieşire violentă" în incinta Catedralei din Berlin, potrivit autorităţilor, informează presa locală, citată de BBC News, care mai relatează că incidentul nu este considerat ca fiind unul de natură teroristă.

5850 afișări
Imaginea articolului Incident ARMAT în Catedrala din Berlin. UPDATE: Cine era agresorul împuşcat de poliţist

Incident ARMAT în Catedrala din Berlin. Bărbat împuşcat de un poliţist

Individul a fost "rănit în picior" într-un incident care s-a produs în jurul ori locale 16 (ora României, 17), a transmis poliţia pe Twitter.

O reprezentantă a poliţiei a transmis că în urma acestui incident a fost rănit şi un ofiţer de poliţie, informează agenţia Dpa.

Catedrala din Berlin, una din principalele atracţii ale capitalei germane, se aflată într-o zonă frecventată de numeroşi turişti.

Poliţia a anunţat că nu există indicii că ar fi fost vorba de un incident terorist.

Agresorul, un austriac de 53 de ani, care era înarmat cu un cuţit, a fost transportat la spital.

Un ofiţer de poliţie a fost rănit şi el în incident, se pare că a fost împuşcat în mod accidental de un coleg.

Ambii răniţi au fost transportaţi la spital cu leziuni serioase.

 

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici