Sabău: Am fost mai motivaţi şi ne-am descurcat bine în momentele grele

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au fost mai motivaţi şi s-au descurcat mai bine în meciul pe care FC Timişoara l-a câştigat în faţa formaţiei Rapid, scor 1-0, din etapa a III-a a Ligii I.

18 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am fost mai motivaţi şi ne-am descurcat bine în momentele grele

Sabău: Am fost mai motivaţi şi ne-am descurcat bine în momentele grele (Imagine: Mediafax Foto)

"Începutul de joc a fost mai puţin reuşit pentru noi. Am intrat în joc mai târziu, nu ne-am încălzit prea bine. Rapidul este o echipă bună, cu jucători valoroşi. Noi am fost mai motivaţi şi ne-am descurcat bine în momentele grele. Treptat, am crescut ca ritm, am echilibrat prima repriză şi au apărut ocaziile. Rapid a avut momente când a fost mai periculoasă, dar şi noi am avut ocazii de gol. Jucătorii au muncit mult, se vede că echipa suferă, îşi doreşte foarte mult să câştige, pune psiunie şi publicul a văzut asta şi ne-a împins de la spate", a spus Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău a precizat că fotbaliştii săi nu trebuie să se descurajeze în faţa unui adversar ca VfB Stuttgart.

"În meciul ăsta, nu m-am gândit la Stuttgart, m-am gândit doar să-l câştig pe cel cu Rapid. Jucătorii nu trebuie să se descurajeze în faţa unui adversar atât de puternic, ci trebuie să luptăm pentru oraş şi pentru noi", a menţionat tehnicianul.

Întrebat despre situaţia fotbalistului Balasz Borbely, care nu a mai prins un post de titular la FC Timişoara, Sabău a răspuns: "Sunt afectat pentru Borbely, pentru că nu a jucat mult, şi l-am văzut şi pe el că e afectat, dar, în acest moment, Bourceanu şi Alexa acoperă bine zona centrală. Nu trebuie să se descurajeze. În acest moment, Scutaru are mai multă răutate şi mai multă forţă în joc decât Borbely".

Formaţia FC Timişoara a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Rapid Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a treia a Ligii I, ultimul pentru bănăţeni înaintea manşei tur cu VfB Stuttgart, din play-off-ul Ligii Campionilor, în urma golului înscris de Artiom Karamyan, în minutul 34.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici