Sabău: Am muncit toţi şi am meritat acest punct

Tehnicianul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat la finalul partidei pe care formaţia sa a teminat-o la egalitate, scor 0-0, în deplasare, cu Universitatea Craiova, că elevii săi au meritat acest punct obţinut datorită dăruirii arătate pe teren.

49 afișări
Imaginea articolului Sabău: Am muncit toţi şi am meritat acest punct

Sabău: Am muncit toţi şi am meritat acest punct (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

"Craiova are jucători foarte valoroşi, îmi place această echipă, are calitate. Totuşi şi echipa mea are altă faţă în acest retur, când au venit câţiva jucători de valoare, cum ar fi Sânmărtean, Băjenaru sau Zaharia", a sus Sabău.

"În prima repriză, cu mai multă şansă, puteam înscrie. După aceea în repriza a doua s-a văzut că le lipseşte pregătirea jucătorilor importanţi. În partea secundă, Universitatea Craiova a avut clar iniţiativa, dar Tătăruşanu a făcut un meci excelent. De fapt toţi jucătorii mei au făcut o partidă bună, am muncit toţi şi am meritat acest punct. Craiova ne-a dominat a doua repriză şi nu mai speram să scoatem acest punct, dar am fost concentraţi până la final", a declarat Sabău.

Citeşte şi:

Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, scor 0-0

Rezultate din Liga I

Clasamentul Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici