Sabău: Mă bucură preocuparea şi seriozitatea jucătorilor mei

Antrenorul echipei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că îl bucură preocuparea, seriozitatea şi concentrarea jucătorilor săi.

11 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mă bucură preocuparea şi seriozitatea jucătorilor mei

Sabău: Mă bucură preocuparea şi seriozitatea jucătorilor mei

"Am analizat meciul cu Rapid. Când pierzi, spui că nu ţi-a ieşit nimic, dar în repriza a doua a partidei am avut mai mult curaj şi câteva ocazii. Am analizat foarte bine evoluţia echipei, consider că jucătorii sunt preocupaţi şi, în urma discuţiilor cu ei, s-a văzut că au fost afectaţi. Unii dintre ei spuneau chiar că şi-au dorit prea mult să câştige şi aşa se întâmplă uneori. Când eşti prea motivat te încarci, îţi doreşti foarte mult şi de multe ori nu mai ai energia şi puterea de care ai nevoie. Mă bucură foarte mult preocuparea lor, ceea ce înseamnă că nu numai eu, conducerea sau publicul suntem afectaţi, ci în primul rând ei. Se simt datori faţă de această echipă, s-a văzut acest lucru prin modul de a se antrena, prin seriozitatea şi concentrarea de care au dat dovadă", a spus Sabău.

Partida Universitatea Craiova - Gloria Bistriţa, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 20.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici