Sabău: Mă simt umilit şi trebuie să repar situaţia de la Bistriţa

Antrenorul formaţiei Gloria Bistriţa, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că nu este interesat de nicio ofertă venită din prima ligă şi a precizat, după înfrângerea din meciul cu FC Timişoara, scor 1-0, că se simte umilit şi trebuie să "repare" situaţia echipei sale.

10 afișări
Imaginea articolului Sabău: Mă simt umilit şi trebuie să repar situaţia de la Bistriţa

Sabău: Mă simt umilit şi trebuie să repar situaţia de la Bistriţa (Imagine: Mediafax Foto)

"Mintea mea este numai la Gloria. Mă simt umilit şi trebuie să repar situaţia de la Bistriţa. Ne-am dorit foarte mult să nu plecăm învinşi. Prima repriză a fost echilibrată, dar apoi adversarul a împins jocul spre poarta noastră şi a înscris. Nu merge nimic la echipă. Trebuie să ne implicăm cu toţii pentru a ieşi din zona retrogradării. Şi eu trebuie să mă implic mai mult, căci sunt primul vinovat pentru tot ceea ce nu merge bine", a spus Sabău.

După zece meciuri disputate în actualul sezon, Gloria Bistriţa ocupă locul 15 în clasamentul Ligii I, cu 7 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici