Sabău, nemulţumit de forma jucătorilor

Antrenorul ACF Gloria, Ioan Ovidiu Sabău, a declarat că echipa bistriţeană mai are încă probleme în ceea ce priveşte pregătirea, apreciind că jucătorii săi se află încă într-o formă destul de modestă.

17 afișări
Imaginea articolului Sabău, nemulţumit de forma jucătorilor

Sabău, nemulţumit de forma jucătorilor (Imagine: Mircea Roşca - Mediafax Foto)

"În meciul cu Lech Poznan am avut în faţă un adversar net superior valoric, dar asta nu înseamnă că nu avem probleme şi că nu mai trebuie să lucram foarte mult. Avem probleme în ceea ce înseamnă pregătirea, forma destul de modestă a unor jucători, care încă n-au intrat în formă de meci oficial. La partidă de marţi remarc ambiţia şi dorinţa noastră, am întâlnit un adversar prea bun pentru a putea face faţă. Trebuie să ne vedem de treabă, să o luăm de la capăt şi să rezolvăm problemele pe care le avem", a spus Sabău.

Tehnicianul Gloriei a declarat că vrea ca toată lumea să fie pregătită pentru meciul cu Rapid, din prima etapă a Ligii I. "Ar fi bine să câştigăm ultimul joc de pregătire - cel din 12 februarie (n.r. - cu FC Ploiesti) nu mă interesează atât de mult, ci ultimul, cel din 15 februarie (n.r. - cu FK Khimki din Rusia), acolo va trebui să vedem ce facem. Vom întâlni un adversar bun, iar jocul respectiv ne va spune cum a fost facută pregătirea, plusurile şi minusurile. Vreau să arătăm totuşi ca o echipă care mai are puţin şi începe campionatul. Sper să nu mai pierdem, să obţinem victoria în acel meci", a spus Sabău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici