Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev în finala Cupei Ucrainei

Echipa Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, va întâlni formaţia Dinamo Kiev, la care evoluează Tiberiu Ghioane şi Florin Cernat, în finala Cupei Ucrainei, după ce cele două grupări au obţinut calificarea în această fază a competiţiei în urma partidelor de miercuri.

1 afișare

În semifinale, Şahtior, la care Răzvan Raţ, revenit după oaccidentare, a fost integralist, iar Ciprian Marica a evoluat până în minutul 62, a remizat, scor 2-2, cu Tavria Simferopol în deplasare, după ce în tur scorul a fost 0-0.

Dinamo Kiev, la careTiberiu Ghioane şi Florin Cernat au fost titulari, a câştigat, cu scorul de 4-2, meciul cu Metalist Harkov, după ce învinsese şi în tur, dar cu scorul de 1-0. Ghioane, care a primit un cartonaş galben în minutul 43, a fost înlocuit în minutul 45+2, iar Cernat la pauză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici