Şahtior Doneţk s-a calificat în grupele Ligii Europa

Echipa ucraineană Şahtior Doneţk, antrenată de Mircea Lucescu, s-a calificat, marţi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins, cu scorul general de 5-0, formaţia turcă Sivasspor, în play-off-ul competiţiei.

13 afișări
Imaginea articolului Şahtior Doneţk s-a calificat în grupele Ligii Europa

Şahtior Doneţk s-a calificat în grupele Ligii Europa

Şahtior s-a impus marţi, cu scorul de 2-0, după ce în tur a câştigat cu 3-0.

Au marcat Jadson '21 şi Luiz Adriano '59, ambele goluri fiind din penalti.

La Şahtior, Răzvan Raţ nu a evoluat.

Şahtior a jucat marţi, deşi returul play-off-ului este programat joi, deoarece vineri va disputa Supercupa Europei, cu deţinătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona, pe Stadionul Louis II din Monaco, de la ora 21.45.

La Supercupa Europei, observator a fost desemnat directorul general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici