Şahtiorul lui Lucescu, cea mai valoroasă echipă din Europa de Est. Vezi pe ce loc se afla Steaua!

Mircea Lucescu conduce cea mai valoroasă echipă din Europa de Est, jucătorii de la Şahtior Doneţk valorând aproape 142 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.co.uk. Galatasaray, echipă condusă de câteva luni de Gică Hagi, se află pe locul patru, în uma marilor rivali de la Fenerbahce şi Beşiktaş.

15 afișări
Imaginea articolului Şahtiorul lui Lucescu, cea mai valoroasă echipă din Europa de Est. Vezi pe ce loc se afla Steaua!

Sahtiorul lui Lucescu, cea mai valoroasa echipa din Europa de Est. Vezi pe ce loc se afla Steaua! (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Topul este dominat de turci şi ucrainieni, printre aceştia strecurându-se şi echipe din România şi Serbia.

Steaua Bucureşti este prima echipă românească, situându-se pe la mijlocul clasamentului, pe locul zece, jucătorii acesteia valorând 32,45 milioane de euro.

Citeşte mai multe despre cele mai valoroase echipe de fotbal din Europa de Est pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici