Samara şi Dodean s-au calificat în finala de dublu la CE de tenis de masă

Perechea Elizabeta Samara/Daniela Dodean s-a calificat, sâmbătă, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă, care se desfăşoară la Stuttgart, în urma victoriei obţinute în faţa RuteI Paskauskiene (Lituania) şi Oksanei Fadeeva (Rusia), scor 4-2 (6-11, 11-9, 11-7, 11-8, 8-11, 16-14).

22 afișări
Imaginea articolului Samara şi Dodean s-au calificat în finala de dublu la CE de tenis de masă

Elizabeta Samara şi Daniela Dodean (Imagine: Mediafax Foto)

În ultimul act al competiţiei, programat duminică, Elizabeta Samara şi Daniela Dodean vor întâlni dublul italian, format din Nikoleta Stefanova şi Wenling Tan, care s-a impus în faţa perechii germane Zhenqi Barthel/Kristin Silbereisen, cu scorul de 4-3 (9-11, 8-11, 13-15, 11-6, 11-3, 11-9, 11-6), după ce fusese condus cu 3-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici