Săndoi: Nu mă aşteptam ca Universitatea Craiova şi Pandurii să se lupte la retrogradare

Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Emil Săndoi, a declarat, vineri, că nu se aştepta ca formaţiile Universitatea Craiova şi Pandurii Târgu Jiu, adversare în etapa a XX-a a Ligii I, să se lupte în retur pentru evitarea retrogradării.

9 afișări
Imaginea articolului Săndoi: Nu mă aşteptam ca Universitatea Craiova şi Pandurii să se lupte la retrogradare

Săndoi: Nu mă aşteptam ca Universitatea Craiova şi Pandurii să se lupte la retrogradare (Imagine: Mediafax Foto)

"Am urmărit îndeaproape evoluţia celor două echipe şi chiar nu mă aşteptam să se ajungă aici, să se lupte pentru evitarea retrogradării. Atât Universitatea Craiova, cât şi Pandurii, sunt două echipe care merită locuri mult mai sus în Liga I. Este adevărat, ambele echipe sunt într-o zonă periculoasă din clasament, Craiova e pe un loc retrogradabil, iar Pandurii foarte aproape, dar asta nu înseamnă că cine va pierde acest meci va şi pica. Mai sunt destule etape de jucat din acest sezon şi orice se poate întâmpla", a spus Săndoi.

Săndoi consideră că partida Pandurii Târgu Jiu - Universitatea Craiova este deschis oricărui rezultat.

"Poate fi considerat şi derbi, pentru că sunt două echipe care reprezintă Oltenia în primul eşalon, dincolo de miza confruntării propriu-zise. Fără îndoială va fi o partidă echilibrată, deschisă oricărui rezultat. Ambele echipe dispun de loturi echilibrate valoric", a explicat Săndoi, care a precizat că se va afla în tribună la acest meci.

Echipa Pandurii Târgu Jiu întâlneşte, luni, de la ora 20.00, pe propriul teren, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici