Sanya Richards şi Tyson Gay, atleţii anului în SUA

Sprinterul Tyson Gay şi Sanya Richards, specialistă în proba de 400 de metri, au fost desemnaţi de Federaţia Americană de Atletism (USATF) cei mai buni atleţi ai anului 2009, ei urmând să primească premiul Jesse-Owens în cadrul unei ceremonii ce va avea loc la 5 decembrie.

16 afișări
Imaginea articolului Sanya Richards şi Tyson Gay, atleţii anului în SUA

Atleţii Sanya Richards şi Tyson Gay (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tyson a stabilit, în acest an, un record al SUA în proba de 100 metri, cu timpul 9.69, al doilea din istoria atletismului, în timp ce Richards a devenit campioană mondială în probele de 400 m şi 4x400 m la Berlin.

Cei doi vor primi premiul Jesse Owens pentru a doua oară, Richards fiind recompensată cu acest trofeu în 2006, iar Gay în 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici