Şapte suporteri clujeni nu vor mai avea acces pe stadioanele de fotbal timp de un an

Jandarmii au fost nevoiţi să intervină luni seară pe stadionul din Cluj la confruntarea dintre CFR şi FCSB. Incidentele dintre suporteri au avut loc la jumătatea celei de-a doua reprize atunci când un grup de fani ardeleni de la tribuna a doua au încercat să intre în sectorul oaspeţilor.

189 afișări
Imaginea articolului Şapte suporteri clujeni nu vor mai avea acces pe stadioanele de fotbal timp de un an

Şapte suporteri clujeni nu vor mai avea acces pe stadioanele de fotbal timp de un an

Jandarmii i-au scos pe suporterii recalcitranţi şi i-au indentificat în zona scărilor de acces. Fanii clujeni susţin că intervenţia forţelor de ordine a fost una violentă.

"Au fost bruscaţi şi loviţi cu bastoane! Unul dintre ei a fost lovit cu piciorul în gură de către un jandarm în momentul în care încerca să revină în tribună", a declarat unul dintre fani pentru stiridesport.ro.

Cei şapte suporteri implicaţi în incidente au fost amendaţi şi nu mai au voie să intre pe stadioanele de fotbal timp de un an.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici