Săpunaru, integralist la FC Porto în meciul cu Setubal

Formaţia FC Porto, cu românul Cristian Săpunaru integralist, a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Vitoria Setubal, într-un meci din grupa A a fazei a treia a Cupei Ligii Portugaliei, informează site-ul oficial al clubului lusitan.

16 afișări
Imaginea articolului Săpunaru, integralist la FC Porto în meciul cu Setubal

Săpunaru, integralist la FC Porto în meciul cu Setubal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pentru FC Porto au marcat Farias '31 şi Rabiola '77, în timp ce golul echipei Vitoria Setubal a fost înscris de Leandro Lima '61 (penalti).

Săpunaru a primit un cartonaş galben, în minutul 74.

Mais Futebol notează că partida de joi a fost un nou test pentru Săpunaru şi coechipierul acestuia, Benitez, "care încă nu i-au convins pe fanii FC Porto", şi menţionează că românul a dezamăgit din nou. Săpunaru este autorul faultului asupra lui Lima în urma căruia arbitrul a acordat penalti pentru Vitoria Setubal, în minutul 61.

În minutul 86, Vitoria Setubal a ratat ocazia obţinerii unei remize, Leandro Lima ratând un penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici