Săpunaru şi Ghioane, integralişti la FC Porto şi Dinamo Kiev

Fotbaliştii Cristian Săpunaru şi Tiberiu Ghioane au fost integralişti în partidele de marţi pe care formaţiile lor, FC Porto şi Dinamo Kiev, le-au susţinut, în deplasare, cu Arsenal Londra, respectiv Fenerbahce Istanbul, în etapa a doua a fazei grupelor din Liga Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Săpunaru şi Ghioane, integralişti la FC Porto şi Dinamo Kiev

Tiberiu Ghioane

Fenerbahce Istanbul şi Dinamo Kiev au terminat la egalitate, scor 0-0.

În cealaltă partidă a grupei G, Arsenal s-a impus cu scorul de 4-0 (1-0) în faţa echipei FC FC Porto, în urma reuşitelor lui Van Persie '31, '48, Adebayor '40, '71 pen.

Clasamentul grupei G, după două etape: 1. Arsenal 4 p, 2. FC Porto 3 p, 3. Dinamo Kiev 2 p, 4. Fenerbahce 2 p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici