Sarkozy cere desfăşurarea unei adunări generale a fotbalului francez după dezastrul de la CM

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a solicitat, miercuri, desfăşurarea, în octombrie, a unei adunări generale a fotbalului francez, după dezastrul Franţei la Cupa Mondială şi a cerut Guvernului să aibă grijă ca oficialii şi jucătorii să nu primească "niciun avantaj financiar".

18 afișări
Imaginea articolului Sarkozy cere desfăşurarea unei adunări generale a fotbalului francez după dezastrul de la CM

Sarkozy cere desfăşuarea unei adunări generale a fotbalului francez după dezastrul de la CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"După eliminarea Franţei în primul tur, şeful statului vrea ca responsabilii să tragă rapid concluziile acestui dezastru", se arată într-un comunicat la Preşedinţiei franceze, la încheierea unei reuniuni cu premierul François Fillon, ministrul Sporturilor Roselyne Bachelot şi secretarul de stat Rama Yade.

Sarkozy a mai cerut ca "miniştrii să fie atenţi ca niciun avantaj financiar să nu fie acordat echipei Franţei".

"Acest eşec este ocazia perfectă de a aduce răspunsuri la întrebări care se pun de mult timp", se arată în comunicat.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici