SC Miercurea Ciuc a câştigat finala Cupei României la hochei pe gheaţă

Echipa SC Miercurea Ciuc a câştigat Cupa României la hochei pe gheaţă, învingând, sâmbătă, cu scorul de 4-2 (2-1, 1-0, 1-1), deţinătoarea trofeului, formaţia Steaua Rangers, în finala competiţiei.

77 afișări
Imaginea articolului SC Miercurea Ciuc a câştigat finala Cupei României la hochei pe gheaţă

SC Miercurea Ciuc a câştigat finala Cupei României la hochei pe gheaţă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile echipei SC Miercurea Ciuc au fost reuşite de Niinkosky '1:11, Hruby '4:31, '35:06 şi Levente Szocs '56:27, în timp ce pentru formaţia bucureşteană a punctat Seversson, în minutele '18:14 şi '44:47.

Pentru câştigarea trofeului, echipa din Miercurea Ciuc a primit o recompensă în valoare de 20.000 de lei, în timp ce finalista va încasa 10.000 de lei.

În timpul partidei desfăşurate la patinoarul Mihai Flamaropol, suporterii echipei Steaua Rangers au creat incidente, aruncând în prima repriză cu petarde şi fumigene, ceea ce a scăzut vizibilitatea în incinta sportivă.

În prima pauză a întâlnirii, preşedintele Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă (FRHG), Tanczos Barna, l-a sunat pe conducătorul secţiei de hochei a clubului Steaua, Cristian Cârlan, căruia i-a reproşat comportamentul suporterilor stelişti.

Barna i-a chemat şi pe reprezentanţii Jandarmeriei şi a făcut o cerere prin care a solicitat evacuarea galeriei echipei Steaua la prima torţă pe care suporterii o vor mai aprinde în timpul meciului.

Pe parcurusl reprizei a doua, la staţia de amplificare a patinoarului, organizatorii le-au solicitat fanilor prezenţi la meci să nu mai arunce cu petarde, fumigene şi alte substanţe explozive, în caz contrar existând riscul ca meciul să fie oprit definitiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici