Scandal cu tentă nazistă la US Open: un spectator a fost alungat din tribună

Un fan a fost dat afară de pe stadionul „Arthur Ashe”, în timpul meciului Zverev-Sinner, din optimile de finală ale US Open de la New York, meci câştigat marţi noapte de german în cinci seturi.

817 afișări
Imaginea articolului Scandal cu tentă nazistă la US Open: un spectator a fost alungat din tribună

Zverev

Spectatorul respectic l-a aplaudat pe Zverev, cântând Deutschland Uber Alles, cunoscutul imn al Germaniei naziste.

Episodul s-a petrecut în timpul celui de-al patrulea set. Zverev servea când, după un strigăt din tribună, germanul s-a oprit şi s-a apropiat de scaunul arbitrului, James Keothavong, plângându-se de ţipetele venite de sus.

„Tocmai a strigat cuvintele celebre ale lui Hitler, este de necrezut”, i-a spus numărul 12 mondial arbitrului de scaun.

Keothavong s-a consultat apoi cu oficialii de securitate, pentru a identifica autorul strigătului. După o scurtă căutare, un bărbat cu o şapcă albastră de baseball a fost depistat şi i s-a cerut să părăsească terenul.

Zverev s-a calificat în sferturile de finală, după 6-4, 3-6, 6-2, 4-6, 6-3 cu italianul Jannik Sinner, cap de serie 6.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici