Schuster ar putea pleca de la Real Madrid la finalul sezonului

Tehnicianul Bernd Schuster a lăsat să se înţeleagă, în declaraţiile făcute pentru postul de televiziune german Premiere, că ar putea pleca de la gruparea Real Madrid la finalul acestui sezon, deşi are un contract valabil doi ani, informează Marca.

1 afișare
Imaginea articolului Schuster ar putea pleca de la Real Madrid la finalul sezonului

Schuster ar putea pleca de la Real Madrid la finalul sezonului

"Vom lăsa să treacă acest an şi apoi vom vedea. Clubul Real Madrid s-a schimbat mult faţă de cum era când jucam eu. La Real Madrid nu primeşti informaţii, doar opinii. Nu este plăcut şi va trebui să văd dacă pot să mă obişnuiesc cu această situaţie", a spus Schuster.

Real Madrid a jucat, marţi, meciul cu numărul 300 în Liga Campionilor, câştigat, scor 2-1, în faţa formaţiei Werder Bremen, în prima etapă a fazei grupelor competiţiei. În campionatul Spaniei, echipa madrilenă a învins în primele trei etape şi se află pe primul loc în clasament.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici