Seara absenţilor şi a surprizelor în Champions League. Real Madrid la un pas de a nu ieşi din grupe

  • Shakhtar Donetsk – Real Madrid 2-0
  • Atletico Madrid – Bayern Munchen 1-1
  • Liverpool – Ajax 1-0
797 afișări
Imaginea articolului Seara absenţilor şi a surprizelor în Champions League. Real Madrid la un pas de a nu ieşi din grupe

Seara absenţilor şi a surprizelor în Champions League. Real Madrid la un pas de a nu ieşi din grupe

Penultima etapă din grupele Champions League a venit cu multe surprize, iar majoritatea s-au datorat absenţilor de marcă de la echipele mari.

Real Madrid nu a reuşit să îşi ia revanşa în faţa lui Shakhtar pentru înfrângerea din tur. Cu 4 titulari accidentaţi, printre care vedetele Hazard şi Ramos, madrilenii au pierdut cu 2-0 şi riscă să nu treacă de grupele Champions League pentru prima dată în istorie.

Campioana Europei, Bayern, nu a avut probleme cu accidentările, dar a preferat să îşi menajeze vedetele. Neuer şi Lewandowski nu au făcut deplasarea la Madrid pentru meciul cu Atletico. Nici madrilenii nu au fost mai norocoşi. Suarez încă e în izolare pentru că are COVID. S-a terminat 1-1, iar Atletico joacă în ultima etapă cu calificarea pe masă.

Echipa cu cele mai multe accidentări, dar fără probleme este Liverpool. Chiar dacă Van Dijk, Allison şi 4 titulari sunt indisponibili, echipa lui Jurgen Klopp a câştigat cu Ajax şi şi-a asigurat prezenţa în optimile competiţiei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici