Sebastien Loeb a câştigat Raliul Irlandei

Francezul Sebastien Loeb şi monegascul Daniel Elena (Citroen C4) au câştigat Raliul Irlandei, a 15-a etapă a Campionatului Mondial de Raliuri (WRC), duminică, la Sligo, iar Ford a devenit campioană mondială la constructori pentru al doilea an consecutiv, informează AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Sebastien Loeb a câştigat Raliul Irlandei

Sebastien Loeb a câştigat Raliul Irlandei

Loeb i-a devansat pe spaniolul Dani Sordo (Citroen C4) şi pe finlandezul Jari-Matti Latvala (Ford Focus).

Locul patru ocupat de Mikko Hirvonen (Ford Focus) permite constructorului american să-şi asigure titlul mondial înainte de Raliul Marii Britanii (30 noiembrie-2 decembrie).

Această a 36-a victorie în WRC, record absolut, îi permite lui Loeb să treacă în fruntea campionatului piloţilor cu o etapă înainte de final, cu şase puncte avans faţă de Marcus Gronholm (Ford Focus), care a abandonat, vineri, după o ieşire în decor. Dacă Gronholm câştigă la Cardiff, va fi suficient pentru Loeb să ocupe doar locul 5 pentru a câştiga al patrulea titlu mondial consecutiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici