Sebastien Ogier a câştigat CM de raliuri pentru a treia oară - VIDEO

Francezul Sebastien Ogier (Volkswagen Polo WRC) şi copilotul său Julien Ingrassia au câştigat, duminică, Raliul Australiei şi au obţinut pentru a pentru treia oară titlul mondial.

80 afișări
Imaginea articolului Sebastien Ogier a câştigat CM de raliuri pentru a treia oară - VIDEO

Sebastien Ogier a câştigat CM de raliuri pentru a treia oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ogier şi Ingrassia au mai câştigat Campionatul Mondial de raliuri în 2013 şi în 2014.

Duminică, în Australia, pe locul doi s-a clasat Jari-Matti Latvala (Volkswagen Polo WRC) , iar poziţia a treia a fost ocupată de Kris Meeke (Citroën DS3 WRC).

Campionatul Mondial de raliuri mai programează în acest an trei curse: Raliul Franţei (4 octombrie), Raliul Cataluniei (25 octombrie) şi Raliul Ţării Galilor (15 noiembrie).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici