Sebastien Ogier a câştigat Raliul Franţei. Loeb a abandonat

Francezul Sebastien Ogier (Volkswagen), care şi-a asigurat deja titlul mondial, a câştigat, duminică, Raliul Franţei, devansându-i pe spaniolul Dani Sordo (Citroen) şi pe finlandezul Jari-Matti Latvala (Volkswagen).

71 afișări
Imaginea articolului Sebastien Ogier a câştigat Raliul Franţei. Loeb a abandonat

Sebastien Ogier (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sebastien Loeb, cel mai titrat pilot din istorie, care a concurat, duminică, în ultimul raliu WRC din carieră, nu a încheiat cursa, el abandonând.

Aceasta este a doua victorie a lui Ogier în Raliul Franţei, după cea din 2011. De asemenea, succesul de duminică este pentru francez al şaptelea în 2013 (după Suedia, Mexic, Portugalia, Italia, Finlanda şi Australia).

Sebastien Ogier şi-a asigurat câştigarea titlului mondial încă de joi, după prima specială a Raliului Franţei, Power Stage.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici