Şeicii care deţin formaţia la care evoluează Mitriţă au mai cumpărat un club din Europa. Patronii Manchester City au 9 echipe

  • City Football Group (CFG), societatea care deţine clubul Manchester City, a cumpărat echipa din Liga a II-a din Belgia, Lommel SK
  • New York City, formaţia la care evoluează Alexandru Mitriţă, aparţine tot de CFG
  • CFG deţine 9 echipe de fotbal
156 afișări
Imaginea articolului Şeicii care deţin formaţia la care evoluează Mitriţă au mai cumpărat un club din Europa. Patronii Manchester City au 9 echipe

Sursa FOTO: Hepta

Patronii echipei Manchester City au bătut palma pentru un nou club de fotbal. Şeicii au cumpărat gruparea din Liga a II-a din Belgia, Lommel SK, şi deţin acum 9 formaţii, care evoluează în America, Japonia, Australia, China, India şi Europa.

Arabii care deţin printre altele şi formaţia la care evoluează fostul jucător al Universităţii Craiova, Alexandru Mitriţă, a mai cumpărat anul trecut, în noiembrie, echipa din prima ligă din India, Mumbai City FC. 

Echipele deţinute de City Football Group (CFG):

  • Manchester City

  • New York City

  • Melbourne City

  • Yokohama F Marinos

  • Montevideo City Torque

  • Girona

  • Sichuan Jiuniu

  • Mumbai City

"Belgia este una dintre cele mai importante ţări din Europa din punct de vedere fotbalistic, demonstrat de succesul obţinut de echipa naţională şi de existenţa unor jucători belgieni de clasă mondială. Pe unii dintre ei îi cunoaştem foarte bine, precum Kevin De Bruyne sau Vincent Kompany. 

Investiţia face parte din strategia noastră pe termen lung şi anume să fim prezenţi în ţările cheie în lumea fotbalului, să jucăm frumos şi să dezvoltăm talente.

Am fost atraşi de cultura de la Lommel, de baza de antrenamente, dar şi de angajamentul faţă de tinerele talente de acolo. Vrem să ajutăm clubul să evolueze" spune Ferran Soriano, director executiv CFG, potrivit BBC.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici