Selecţionerii Slovaciei au fost demişi după remiza cu Liechtenstein

Selecţionerii naţionalei Slovaciei, Stanislav Griga şi Michal Hipp, au fost demişi, joi, de Comitetul Executiv al federaţiei, după remiza înregistrată în meciul cu reprezentativa statului Liechtenstein, scor 1-1, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, informează site-ul oficial al UEFA.

103 afișări
Imaginea articolului Selecţionerii Slovaciei au fost demişi după remiza cu Liechtenstein

Selecţionerii Slovaciei au fost demişi după remiza cu Liechtenstein (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

"Nu putem tolera o astfel de ruşine cum s-a întâmplat la Vaduz", a declarat Jan Kovacik, preşedintele Federaţiei Slovace de Fotbal.

Griga şi Hipp preluaseră naţionala Slovaciei în aprilie 2012, după demiterea lui Vladimir Weiss.

Viitorul selecţioner al Slovaciei va fi anunţat la 2 iulie, iar principalul favorit este antrenorul formaţiei MFK Kosice, Jan Kozak.

Slovacia va disputa un meci amical cu reprezentativa României, la 14 august, pe Arena Naţională din Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici