Semedo: Este dificil să joc împotriva familiei mele

Jucătorul echipei Steaua, Antonio Semedo, a declarat că îi va fi greu să evolueze în derbiul cu CFR Cluj, din etapa a IX-a a Ligii I, pentru că este dificil să joace "împotriva familiei", informează Maisfutebol.

13 afișări
Imaginea articolului Semedo: Este dificil să joc împotriva familiei mele

Semedo: Este dificil să joc împotriva familiei mele

"Am vorbit deja cu foştii mei colegi. Mi-au spus că pot să marchez două goluri, dar că ei vor câştiga cu 3-2. Este dificil să joci împotriva familiei. Mi-e dor de ei. Eram împreună peste tot. Eram o familie", a afirmat Semedo.

Întrebat dacă ar mai fi rămas la CFR Cluj în cazul în care Ioan Andone ar fi fost demis înaintea plecării lui, Semedo a răspuns: "Nu ştiu. Este greu de spus. Mă simt bine şi aici".

Semedo a afirmat că s-a adaptat repede la Steaua şi a comparat echipa CFR Cluj cu Boavista.

"Clujul este un club în creştere. A fost primul club românesc care a adus atât de mulţi străini. A fost un fel de revoluţie. Am reuşit ceva inedit, să câştigăm cupa şi campionatul. Clujul poate este ca Boavista. Nu ştiu dacă va mai fi campioană. Steaua este campioană un an da, unul nu", a afirmat Semedo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici