Seol a fost împrumutat de Fulham la Al Hilal

Atacantul sud-coreean Seol Ki-hyeon a fost împrumutat până la finalul acestui sezon de formaţia Fulhan la echipa din Arabia Saudită, Al Hilal, pregătită de Cosmin Olăroiu, a anunţat, miercuri, gruparea din Premier League.

13 afișări
Imaginea articolului Seol a fost împrumutat de Fulham la Al Hilal

Seol a fost împrumutat de Fulham la Al Hilal (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Seol, în vârstă de 30 de ani este, legitimat la Fulhan din 2007, fiind transferat de la Reading, dar nu a mai evoluat nicio partidă în Premiership din luna octombrie 2008.

Jucătorul sud-coreean va fi coechipier la clubul saudit cu internaţionalul român Mirel Rădoi.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, miercuri, la Sport.ro, că s-a ajuns la un acord cu gruparea Al Hilal pentru transferul lui Mirel Rădoi la clubul din Arabia Saudită pentru suma de şase milioane de euro, subliinind că mai trebuie doar să fie semnate actele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici