Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat Supercupa României

Fotbaliştii de la Sepsi Sf. Gheorghe au câştigat Supercupa României după ce au învins formaţia CFR Cluj.

852 afișări
Imaginea articolului Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat Supercupa României

Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat Supercupa României

Supercupa României s-a disputat sâmbătă seara la Arad.

Sepsi s-a impus cu 2-1 prin golurile înscrise de C. Matei în minutul 45 şi Rondon în minutul 85. Prentru clujeni a înscris A. Păun în minutul 2.

Din punct de vedere statistic, Sepsi Sf. Gheorghe a câştigat al doilea trofeu din istoria clubului. De asemenea, Supercupa României a fost primul meci intern cu sistemul VAR.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici