Sepsi va fi împrumutat de Benfica la un alt club

Cotidianul portughez A Bola a scris, joi, că fundaşul echipei Benfica Lisabona, Laszlo Sepsi, va fi împrumutat sezonul viitor la un alt club pentru a căpăta mai multă experienţă.

12 afișări
Imaginea articolului Sepsi va fi împrumutat de Benfica la un alt club

Sepsi va fi împrumutat de Benfica la un alt club (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Transferat în ianuarie de la Gloria Bistriţa, jucătorul român în vârstă de 21 de ani a evoluat în şapte partide pentru Benfica.

Fundaşul care a debutat la naţionala de seniori a României la victoria cu 3-0 în faţa Rusiei are însă o concurenţă serioasă pe postul său în formaţia lusitană. Pe lângă internaţionalul brazilian Leo, căruia Benfica tocmai i-a prelungit contractul, la Benfica va ajunge şi jucătorul grupării Boavista, Jorge Ribeiro, inclus de selecţionerul Luis Felipe Scolari în lotul Portugaliei pentru Euro-2008.

Totuşi, o decizie finală în cazul lui Sepsi nu va fi luată decât după numirea noului antrenor al echipei Benfica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici