Serena Williams, dezvăluiri intime despre primul sărut: „Oribil. Am plâns şi a fost un moment foarte dramatic”

  • Serena Williams (38 de ani, nr. 9 WTA) a vorbit despre experienţa primului sărut
  • Jucătoarea de tenis a câştigat 23 trofee de Grand Slam
  • În 2019, Simona Halep a câştigat finala de la Wimbledon în faţa Serenei Williams, în 55 de minute de joc
951 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, dezvăluiri intime despre primul sărut: „Oribil. Am plâns şi a fost un moment foarte dramatic”

Serena Williams, dezvăluiri intime despre primul sărut: „Oribil. Am plâns şi a fost un moment foarte dramatic”/ FOTO: Profimedia

 

Serena Williams, jucătoarea de tenis, a dezvăluit, într-o discuţie avută cu fanii ei pe reţelele de socializare, despre experienţa primului sărut. Sportiva din America a povestit că totul s-a întâmplat la vârsta de 17 ani şi a avut dureri de stomac după. 

"Aveam aproape 18 ani. Băiatul, care absolvise liceul, m-a sărutat. A fost oribil. Mi-amintesc că mi-a venit rău de la stomac şi am fugit acasă. Tot ceeea ce gândeam era că m-a sărutat şi că îl urăsc.

Am plâns şi a fost un moment foarte dramatic. Şi încă sunt puţin dramatică, din punctul acesta de vedere nu m-am schimbat prea mult", a povestit Serena Williams.

Serena Williams s-a măritat în 2017 cu Alexis Ohanian, iar în acelaşi an s-a născut şi fetiţa lor, Alexis Olymphia Ohanian Jr. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici