Serie A: Milan – Monza 3-0 . Rossoneri consolidează locul pe podium

AC Milan a învins duminică Monza, cu 3-0 (2-0), în etapa a 16-a din Serie A, cu trei goluri frumoase marcate de Tijjani Reijnders, debutantul Jan Carlo Simic şi de Noah Okafor, dar şi-a aglomerat şi mai mult infirmeria, doi jucători suferind accidentări musculare.

64 afișări
Imaginea articolului Serie A: Milan – Monza 3-0 . Rossoneri consolidează locul pe podium

Sursa foto: acmilan.com

Rossoneri l-au recuperat pe Simon Kjaer, dar l-au pierdut pe Yunus Musah şi pe Davide Calabria, suspendat, care s-au alăturat lui Malick Thiaw, Pierre Kalulu, Marco Sportiello, Mattia Caldara şi Marco Pellegrino, toţi în tribune. Pablo Mari, Gianluca Caprari şi Papu Gomez, suspendat, nu au făcut deplasarea.

A fost un început în forţă al gazdelor, Olivier Giroud trimiţând cu capul peste bară chiar înainte de deschiderea scorului, când Tijjani Reijnders a făcut un slalom între cinci apărători şi a reluat pe lângă Michele Di Gregorio.

Colombo a nimerit plasa laterală din şase metri după pasa lui Dany Mota Carvalho, după care Tommaso Pobega a ieşit cu o problemă musculară, permiţându-i debutul fundaşului dreapta Jan-Carlo Simic.

În urma unui corner, Rafael Leao a scăpat de Matteo Pessina pentru a pasa în careul mic, unde Simic, în vârstă de 18 ani, a marcat prin alunecare pentru un debut perfect, în faţa suporterilor din Peluza Sud.

Christian Pulisic a fost aproape de a face 3-0 înainte de pauză, cu o lovitură care a nimerit bara transversală, cu Di Gregorio învins.

Simic a reluat cu capul pe lângă din nou la un corner, iar Mike Maignan a avut o reacţie remarcabilă când un ricoşeu l-a servit din greşeală pe Andrea Colpani de la 12 metri, iar Giroud a tras din prima puţin peste bară câteva momente mai târziu.

Noah Okafor a marcat al treilea gol după o acţiune colectivă. Reijnders a scăpat de Jean-Daniel Akpa Akpro şi l-a găsit pe Giroud cu o pasă inspirată şi deghizată, pe care francezul a amortizat-o imediat cu o singură atingere pentru ca Okafor să o trimită în colţul de jos.

Câteva momente mai târziu Okafor a căzut cu o problemă la coapsă şi a ieşit şchiopătând, după ce a petrecut doar 13 minute pe teren.

Milan îşi consolidează poziţia a treia în clasament, cu 32 de puncte, în timp de Monza e pe 11, cu 21 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici