Shaun White şi-a păstrat titlul olimpic în proba de half-pipe

Sportivul american Shaun White, în vârstă de 23 de ani, şi-a păstrat titlul olimpic în proba de half-pipe, după ce s-a impus, miercuri, la Vancouver.

22 afișări
Imaginea articolului Shaun White şi-a păstrat titlul olimpic în proba de half-pipe

Shaun White şi-a păstrat titlul olimpic în proba de half-pipe (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

White, care a acumulat 48,4 puncte, a fost urmat de finlandezul Peetu Piiroinen (45 de puncte) şi de compatriotul său Scott Lago (42,8 puncte).

Shaun White, care s-a impus în aceeaşi probă şi la Jocurile Olimpice de la Torino, a devenit al treilea "rider" din istoria snowboardului care a reuşit să îşi păstreze titlul olimpic, după elveţianul Philipp Schoch (în proba de slalom uriaş paralel, în 2002 şi 2006) şi americanul Seth Wescott (în proba de snoawboardcross, în 2006 şi 2010).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici