Sichitiu: E foarte posibil ca Julio Cesar să plece în această iarnă

Grigore Sichitiu, membru în Consiliul de Adminitraţie al FC Rapid, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că este foarte posibil să se renunţe la mijlocaşul brazilian Julio Cesar în pauza competiţională din iarnă pentru a se reduce cheltuielile clubului.

8 afișări
Imaginea articolului Sichitiu: E foarte posibil ca Julio Cesar să plece în această iarnă

Sichitiu: E foarte posibil ca Julio Cesar să plece în această iarnă (Imagine: Mediafax Foto)

"E foarte posibil ca Julio Cesar să plece în această iarnă. În general cu jucătorii cu salarii mari se va discuta şi se va renunţa, pentru că trebuie reduse cheltuielile într-un fel sau altul. Situaţia clubului nu ne permite să mai plătim atât de mult", a spus Sichitiu.

Conducerea clubului nu este mulţumită de sumele propuse de cluburile care s-au interesat până acum de Pierre Boya şi Vladimir Bozovici, Grigore Sichitiu precizând că FC Rapid aşteaptă "oferte mai bune". El a adăugat că nu are cunoştinţă de interesul clubului FC Timişoara pentru Bozovoci. "Boya şi Bozovici au oferte din străinătate, dar mai aşteptăm oferte şi mai bune pentru ei doi, pentru că sunt doi jucători valoroşi. Eu nu ştiu nimic de negocieri cu FC Timişoara pentru Bozo. Chiar n-am auzit. Or fi discutat ceva patronii între ei, dar eu n-am nicio informaţie legată de o posibilă trecere a lui Bozo la Timişoara", a spus oficialul rapidist.

Sichitiu a precizat că până în momentul de faţă niciun alt jucător din lotul rapidist nu are oferte de transfer.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici