Silvian Cristescu: Craiova nu mai are modele pentru că ele sunt vândute

Fostul preşedintele al Universităţii Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, joi, cu ocazia unui meci amical disputat de "Craiova Maxima", că gruparea olteană nu mai are fotbalişti care să reprezinte modele de urmat, deoarece, atunci când unul dintre jucători se remarcă, el este vândut la Bucureşti.

12 afișări

"Craiova nu mai are fotbalişti, nu mai are modele, pentru că atunci când este unul care ar trebuie să fie model, el este vândut către echipe din Bucureşti", a spus Silvian Cristescu, făcând aluzie la transferul recent al jucătorului Mihai Costea de la Universitatea Craiova la Steaua, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La rândul său, selecţionerul naţionalei de tineret a României, Emil Săndoi, care a evoluat pentru "Craiova Maxima" în meciul amical cu fomaţia din liga a III-a Progresul Caracal, a declarat că speră ca trofeul obţinut, marţi, la turneul "4 Nations Alpe-Adria U 21 Cup 2011", să nu fie ultimul pentru jucătorii săi. "Este primul trofeu pe care îl câştigă noua generaţie, să sperăm că nu este şi ultimul. Mai este mult până când Alibec şi Răduţă îi vor înlocui pe Torje, Găman sau ceilalţi. Sunt nişte copii promiţători, dar mai este mult de lucrat", a spus Săndoi.

Meciul de la Caracal, la care au asistat aproximativ 500 de spectatori, a fost câştigat cu scorul de 3-0 de foştii componenţi ai Craiovei Maxima, prin golurile reuşite de Cristescu, Bâcu şi Ciurea.

Din echipa Craiova Maxima au făcut parte: David - Iliescu, Tilihoi, Mohora, Victor Cojocaru - Donose, Ciurea, Dănuţ Bica, Marius Iordache - Cristescu, Bâcu. Au mai jucat Emil Săndoi, Vancea, Calafeteanu, Samir Zamfir. Antrenori au fost Nae Ungureanu şi Nicolae Negrilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici