Simon, principalul favorit al turneului de la Bucureşti, calificat în semifinale

Francezul Gilles Simon, locul 12 ATP şi principalul favorit al BRD Năstase Ţiriac Trophy, l-a învins vineri, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3, pe polonezul Lukasz Kubot, locul 51 ATP şi cap de serie numărul 7, în sferturile de finală ale turneului găzduit de Arenele BNR din Bucureşti.

34 afișări
Imaginea articolului Simon, principalul favorit al turneului de la Bucureşti, calificat în semifinale

Gilles Simon (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Simon, 27 de ani, dublu câştigător al turneului de la Bucureşti, în 2007 şi 2008, s-a impus după un meci care a durat două ore şi un sfert.

Jucătorul francez va evolua, sâmbătă, pentru un loc în finală, cu germanul Matthias Bachinger, locul 120 ATP.

Cealaltă semifinală va fi cunoscută după întâlnirile următoare:

Xavier Malisse (Belgia), locul 67 ATP - Attila Balasz (Ungaria), locul 450 ATP, jucător venit din calificări;

Fabio Fognini (Italia), locul 57 ATP - Andreas Seppi (Italia), locul 46 ATP şi cap de serie numărul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici