Simona Halep a revenit în ţară fără comentarii, după audierile de la TAS

Simona Halep a revenit sâmbătă în ţară după cele trei zile de audieri de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv şi a refuzat să facă declaraţii noi pe Aeroportul Otopeni.

379 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a revenit în ţară fără comentarii, după audierile de la TAS

Simona Halep a revenit în ţară fără comentarii, după audierile de la TAS

„V-am promis că o să vorbim după ce vine rezultatul. Vă rog frumos să înţelegeţi”, a spus Simona Halep la aeroport.

Ea a revenit în ţară după audierile care au avut loc la Tribunalul de Arbitraj Sportiv din Elveţia.

„Pot să spun că audierea mi-a dat şansa să-mi prezint apărarea. Încrederea mea e intactă, se va demonstra că nu am avut niciodată intenţia de a mă dopa. Am încredere că adevărul va ieşi la suprafaţă”, spunea vineri sportiva din România, imediat după ieşirea din sala de judecată.

Decizia TAS poate să vină în câteva săptămâni, cel mai probbail la începutul lunii martie, conform unor estimări raportate la cazuri anterioare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
simona halep,
audieri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici