Simona Halep are adversare facile în primele două tururi la US Open 2022

  • Jucătoarele române de tenis şi-au aflat joi seara adversarele din primul tur al turneului de Grand Slam US Open de la Flushing Meadows.
  • Simona Halep va debuta cu o sportivă venită din calificări. Jaqueline Cristian o va întâlni pe favorita numărul 2, Anett Kontaveit.
1619 afișări
Imaginea articolului Simona Halep are adversare facile în primele două tururi la US Open 2022

România va fi reprezentată la turneul american, direct în primul tur, de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea, Elena Ruse şi Jaqueline Cristian.

Alte trei jucătoare românce se află în luptă, în calificări, pentru un loc pe tabloul principal, acestea fiind Alexandra Ignatik, Ana Bogdan şi Gabriela Lee, toate ajunse în turul 2 al calificărilor.

Simona Halep va juca primul meci la US Open în compania unei jucătoare venite din calificări. În turul al doilea, sorţii i-au hărăzit pe câştigătoarea meciului dintre Magdalena Frech şi Rebecca Marino.

Irina Begu o va întâlni pe ultima favorită de pe tablou, belgiana Elise Mertens, în timp ce Sorana Cîrstea o va avea ca adversară pe germana Laura Siegemund (216 WTA).

Elena Ruse va avea un meci dificil cu australianca Daria Saville (73 WTA), iar Jaqueline Cristian, aflată la primul turneu după revenirea în urma accidentării, are parte de cea mai dificilă confruntare, ea fiind nevoită să o întâlnească pe estoniana Anett Kontaveit, numărul 2 mondial în clasamentul WTA.

Cap de serie numărul unu al turneului este Iga Swiatek. Ea o va înfrunta în primul tur pe Jasmine Paolini, iar în turul secund aşteaptă pe învingătoarea meciului dintre Greet Minnen şi Sloane Stephens, câştigătoarea din 2017.

Emma Răducanu, campioana în exerciţiu, se va confrunta cu franceza Alize Cornet, în timp ce într-un alt meci din primul tur, Naomi Osaka o va înfrunta pe Danielle Collins.

Serena Williams începe ultimul său turneu din istorie împotriva Dankăi Kovinic, în timp ce sora ei, Venus Williams, o va înfrunta pe Alison van Uytvanck.

Leylah Fernandez, care a ajuns în finală anul trecut, o înfruntă pe Oceane Dodin, în timp ce Maria Sakkari va avea ocazia să îşi lua revanşa în faţa Tatjanei Maria, după înfrângerea de la Wimbledon.

Bianca Andreescu, campioana din 20019, se va confrunta cu o altă vedetă de la Wimbledon, Harmony Tan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici