Simona Halep îşi apără titlul la turneul de la Roma. Românca ar putea avea meci dificil în turul secund

  • În capitala Italiei, ”Simo” îşi face încălzirea pentru Roland Garros, al doilea turneu de Mare Şlem al anului.
  • Turneul de la Roma are premii totale în valoare de 1,8 milioane de euro la feminin.
  • Halep are liber în primul tur, dar o aşteaptă dueluri tari până în finală.
238 afișări
Imaginea articolului Simona Halep îşi apără titlul la turneul de la Roma. Românca ar putea avea meci dificil în turul secund

Simona Halep, în acţiune la Madrid

Ultimul turneu major înaintea de Roland Garros se dispută în perioada 10-17 mai, la Roma. Este vorba despre Turneul Premier 5. A treia jucătoare a lumii, Simona Halep (29 de ani), este deţinătoarea trofeului de la Foro Italico.

Turneul de la Roma are premii totale în valoare de 2,5 milioane de euro la masculin şi 1,8 milioane de euro la turneul feminin. Câştigătorii primesc câte 1.000 de puncte.
Simona Halep are parte de un tablou dur. Jucătoarea noastră are primul tur liber, dar o aşteaptă un meci complicat încă din turul secund, acolo unde urmează să joace fie cu fostul lider mondial Angelique Kerber (26 WTA), fie cu o jucătoare venită din calificări.

Apoi, următoarele adversarele ale lui Halep ar putea fi: Johanna Konta (optimi), Bianca Andreescu / Petra Kvitova (sferturi). În semifinale, una dintre Serena Williams, Belinda Bencic, Jennifer Brady sau Naomi Osaka.

Jucătoarea momentului în WTA, Asheligh Barty, învinsă sâmbătă în finala de la Madrid de bielorusa Aryna Sabalenka, e cap de serie numărul unu, astfel că un duel cu Halep ar putea avea loc doar în finală.

Simona Halep se arată încrezătoare înaintea turneului de la Roma. Susţine a trecut peste eşecul cu Elise Mertens de la Madrid, potrivit gsp.ro:

”E o presiune pentru că sunt deţinătoarea trofeului, dar nu mă gândesc la acest lucru. După perioada asta în care mi-a fost destul de greu, mai ales mental, vreau doar să joc mai bine tenis şi să fiu concentrată pe toată durata meciului. La Roma e zgură adevărată şi am sentimentul că poţi să alergi mult, poţi să deschizi terenul mai bine”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici