Simona Halep o va înfrunta pe Saisai Zheng în turul doi la Madrid Open

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat vineri în turul doi al turneului de tenis de la Madrid şi va juca în actul secund cu jucătoarea chineză Saisai Zheng (57 WTA). Vineri şi sâmbătă intră în concurs şi Monica Niculescu şi Ioana Raluca Olaru, în proba de dublu.

344 afișări
Imaginea articolului Simona Halep o va înfrunta pe Saisai Zheng în turul doi la Madrid Open

Simona Halep o va înfrunta pe Saisai Zheng în turul doi la Madrid Open

Jucătoarea din China a câştigat, tot vineri, în primul tur, împotriva polonezei Magda Linette (48 WTA), cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1.

Simona Halep a ajuns în turul 2 de la Madrid, învingând turul inaugural pe jucătoarea spaniolă Sara Sorribes Tormo (46 WTA), cu scorul de 6-0, 7-5.

Cele două s-au mai întâlnit de două ori anterior, Halep câştigând ambele confruntări.

Partida se joacă sâmbătă, de la oră ce av fi anunţată ulterior.

Ana Bogdan, Sorana Cîrstea şi Irina Begu au fost eliminate din turneu.

Pe tabloul de dublu se mai află Monica Niculescu, care joacă vineri seara alături de Lyudmyla Kichenok (Ucraina), împotriva perechii alcătuite din canadianca Sharon Fichman şi mexicanca Giuliana Olmos.

Tot în competiţia de dublu va evolua şi Ioana Raluca Olaru, alături de Nadiya Kichenok. Cele două vor înfrunta sâmbătă cuplul Ekaterina Alexandrova (Rusia)/ Zhaoxuan Yang (China).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici