Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma pentru a treia oară

  • Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma.
  • Halep a învins-o în semifinale pe jucătoarea din Spania Garbine Muguruza cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4.
  • În finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea dintre Marketa Vondrousova şi Karolina Pliskova.
1956 afișări
Imaginea articolului Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma pentru a treia oară

Profimedia

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Roma, după ce a învins-o pe jucătoarea din Spania Garbine Muguruza, numărul 17 mondial.
 
Simona Halep s-a impus în trei seturi, 6-3, 4-6, 6-4.
 
Muguruza şi Halep s-au mai întâlnit de şase ori în circuit, jucătoarea din Spania fiind în avantaj în raportul meciurilor directe, scor 4-3. Ultima oară, cele două s-au confruntat anul acesta, în semifinalele de la Australian Open, meci câştigat de Muguruza în două seturi.
 
În finală, Simona Halep va juca cu învingătoarea dintre Marketa Vondrousova şi Karolina Pliskova. Românca a mai fost prezentă în ultimul act al turneului de la Foro Italico în 2017 şi 2018, de fiecare dată fiind invinsă de Elina Svitolina.
 
Pentru Halep a fost primul meci cu spectatori de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. La partidă au avut acces 1.000 de spectatori. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici