Simona Halep, schimbare INCREDIBILĂ de look. Cum arată acum cea mai bună jucătoare de tenis din lume. FOTO

Simona Halep a hotărât să-şi facă o schimbare de look, după ce sâmbăta trecută a câştigat pentru prima dată în carieră un turneu de Grand Slam.

16609 afișări
Imaginea articolului Simona Halep, schimbare INCREDIBILĂ de look. Cum arată acum cea mai bună jucătoare de tenis din lume. FOTO

Jucătoarea de tenis şi-a vopsit părul şi a ales să împărtăşească momentul cu fanii săi.

Halep a ales tot o nuanţă de blond, însă una mult diferită faţă de cea pe care a avut-o până acum. Şi-a făcut şi câteva şuviţe, iar rezultatul final este excepţional. Sportiva este foarte mulţumită de ceea ce a ieşit, la fel şi prietenii virtuali, care au apreciat fotografia.

"Pur şi simplu cel mai bun", a scris Simona Halep la fotografia postată alături de prietenul ei hair stylist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici